Support & Service

Waarmee kunnen we je helpen vandaag?

Hier vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen. We proberen uw vragen zo goed mogelijk toe te lichten en eventueel te voorzien van fotos of video’s zodat u snel en eenvoudig verder kunt.  Als u niet kunt vinden wat u zoekt dan kunt u ook een chat verzoek indienen of uw vraag via onze social media kanalen posten.

Meest gestelde vragen

Onze belangrijke voorwaarden

  1. We accepteren geen contante betaling tenzij het anders vermeld staat op uw bestelling. Dit doen wij om onze Foodpinners te beschermen.
  2. Op onze website kunt u veilig betalen met iDeal of creditcard.
  3. We beschermen uw persoonlijke gegevens. Deze worden niet doorverkocht aan of gedeeld met derden.
  4. Als u hebt genoten van onze maaltijden dan zien we u graag terug en danken u voor uw fooi.
  5. Fooien zijn voor 100% alleen voor onze Foodpinners bestemd.
  6. Wij rijden alleen weg bij een bestelling van af € 25,-
  7. We proberen u binnen 30 minuten aan het eten te krijgen.
  8. Als de bezorging wat langer duurd door drukte, dan is de Chefkok voor u bezig.
  9. Onze algemene voorwaarden staan op onze website vermeld.
  10. Wilt u ons toch spreken, stuur ons dan een mail of chat met ons va onze social media kanalen.We wensen u een smakelijke Caribische ervaring uit onze keuken.

Onze opening en leveringstijden

Onze leveringstijden zijn op de site te vinden. Iedere Pinysfood heeft zijn eigen opening en sluitings tijden. Ook kun je bij je bestelling zelf een levertijd en datum opgeven en wij leveren wanneer het jou het best uitkomt.  Pinysfood Delivery leverd ook bij u in de buurt. Check of je adres ook voorkomt als je wil bestellen. Is dat niet het geval dan proberen we zo snel mogelijk jou regio ook toe te voegen.

We bezorgen op:
Dinsdag tot Zaterdag van 11:00 tot 21:00 uur.
Zondag van 14:00 tot 20:00
Maandag is onze onlinestore gesloten afhankelijk van iedere Pinysfood Branch.

Wat zijn de verzendregels en het beleid van Pinysfood Delivery?

Pinysfood Delivery en onze partners doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je bestelling in de best mogelijke staat bij je aankomt op de aangegeven leverdatum en tijdstip.

Hoewel we systemen hebben om de risico’s van het verzenden van producten door het hele land te beperken, zijn er helaas dingen die buiten onze controle vallen, zoals het weer en operationele vertragingen van onze verzendpartners (bijv. Uber, thuisbezorg).  Onze levertijden en data zijn schattingen en geen garanties.

De meeste vervoerders leveren op elk gewenst moment tussen 11.00 en 21.00 uur; Pinysfood Delivery kan geen bezorgtijdgarantie geven. Als je een bestelling plaatst voor een tijdgevoelige gebeurtenis, raden we je aan je bestelling van tevoren te plaatsen.

In afwachting van grote hoeveelheden bestellingen (vooral tijdens feestdagen) of andere oncontroleerbare gebeurtenissen behoudt Pinysfood delivery zich het recht voor om de levertijd van uw bestelling aan te passen om vertragingen te voorkomen.

Pinysfood Delivery is niet verantwoordelijk voor vertragingen in het transport veroorzaakt door grote hoeveelheden bestellingen, het weer, mechanische fouten, stakingen, natuurrampen, terrorisme veiligheidscontrole, lokale vervoerder mis-scans of onjuiste / onvolledige verzendinformatie.

Hoewel Pinysfood Delivery voor de levering van de meeste bestellingen geen handtekening vereist, zijn we niet verantwoordelijk voor bestellingen waarvoor een handtekening vereist is, maar die niet worden afgeleverd omdat er niemand thuis is om te tekenen.

Klanten zijn verantwoordelijk voor het controleren of alle verzendgegevens correct zijn voordat ze een bestelling indienen en ook in de e-mail ter bevestiging van hun bestelling.  Het is momenteel niet mogelijk om een afleveradres te wijzigen nadat de bestelling is verzonden.

Bestellingen die zijn verzonden, kunnen niet worden geretourneerd, gerestitueerd of geannuleerd. Lees hierover meer in ons “Terugbetaal- en retourneringsbeleid“.

Alle pakketten worden verzonden via onze Foodpinners en of Uber en of Thuisbezorg.nl.
We kunnen niet verzenden naar postbusadressen.
Pinysfood Delivery is niet verantwoordelijk voor bestellingen die bij aankomst worden geweigerd.

Pinysfood Delivery kan verzenden naar woonadressen, bedrijven, locaties, flatgebouwen.

Als bedrijf kun je een groepsbestelling plaatsen en zal deze op de door jou aangegeven tijdstip afgeleverd worden. Als bestelling bij een openbare locatie (hotel, locatie, enz.), afgeleverd moet worden zorg er dan voor dat je de naam van de ontvanger vermeldt en aanvullende informatie geeft over waar de bestellingen die naar het adres worden verzonden naartoe moeten gaan. Dit kun je doen bij het afrekenen van je bestelling in het vak ‘Extra informatie’.

Het wordt sterk aangeraden om de bestemming van tevoren te laten weten door bijvoorbeeld; de afdeling en of het, telefoonnummer van de contact persoon te vermelden. Pinysfood Delivery is niet verantwoordelijk voor bestellingen die bij aankomst worden geweigerd.

Als we naar je bedrijf verzenden, vragen we je rekening te houden met de opening en sluitingsstijden van het gebouw zodat we niet voor een gesloten deur komen te staan. Hoewel vervoerders hun best doen om tijdens en buiten kantooruren af te leveren, kan Pinysfood Delivery geen levertijd garanderen tijdens een venster met beperkte kantooruren.

 

Hoe wordt mijn product verpakt en verzonden?

Elk verzonden artikel op Pinysfood Delivery wordt zorgvuldig bereid en verpakt en verzonden om ervoor te zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Je kunt je product opzoeken op de Bereidings- en opslagpagina op Pinysfood Delivery om te zien of een product een speciale voorbereiding vereist of direct kan worden gegeten.

Verzendt Pinysfood Delivery buiten Nederland?

Momenteel verzenden we alleen binnen de grenzen van Nederland. We kunnen niet verzenden naar postbussen. We kunnen alleen producten verzenden naar adressen waar een persoon deze ook in ontvangst neemt en of aftekend.

Waar wordt mijn bestelling vandaan verzonden?

Al onze producten, welke je op ieder moment online via ons platform besteld, worden speciaal bereid door de Pinysfood Delivery Branch bij jou in de regio. We proberen binnen 30 minuten je product aan huis afgeleverd te krijgen met een uitstap van 10 tot 15 minuten afhankelijk van de drukte of andere eerder genoemde belemmeringen die vertragend werken om optijd te kunnen leveren.

Lokatie herkenning met Google

Onze zoekfunctie Location Tracker maakt het vinden van je adres gegevens nog eenvoudiger. Dit dankzij de Geolocator van Google welke in ons platform geintegreerd is. Google tracht de nauwkeurigheid van ieder adres weer te geven maar is het toch raadzaam om bij iedere bestelling je adres zelf nog eens goed te controleren.

Moet ik thuis zijn om voor mijn bestelling te tekenen als het wordt afgeleverd?

Onze Foodpinners verachten wel dat je aanwezig bent om je maaltijd in ontvangst te nemen. Je maaltijd kunnen we niet bij de buren afleveren tenzij je ons daarvoor toestemming hebt gegeven. Dit kun je bij je bestelling expleciet aangeven. Vermeld dan ook het volledig adres en huisnummer en eventueel de contact persoon als  de levering in een bedrijfsverzamel gebouw moet geschieden. Ben je niet aanwezig, dan nemen we de bestelling retour en zijn niet verantwoordelijk voor het niet kunnen afleveren van je bestelling. Om te voorkomen dat we je bestelling retour moeten innemen bellen we je op het mobile nummer dat je aan ons, bij je bestelling, hebt doorgegeven. We bellen altijd met nummer herkenning zodat je weet dat wij het zijn.

Heeft u de levering van een cadeaubon gemist?

Cadeaubonnen worden aangetekend opgestuurd of bij je bestelling meegeleverd.

Een cadeaobon voor een vriend bestellen.

Hoewel onze Foodpinners niet om een handtekening vragen bij het afleveren van je maaltijd inclusief je cadeaubon, is het de verantwoordelijkheid van de klant om de ontvanger op de hoogte te stellen van de levering. Onze Foodpinners of andere berzorgpartners laten het pakket alleen achter bij de ontvanger of op een andere locatie, welke je opgegeven hebt tijden je bestelling, als zij bevinden dat dit ook veilig is.

Waar kan ik de status van mijn bestelling zien?

Bij iedere bestelling zenden we een orderbevestiging naar het e-mail adres dat je ons hebt opgegeven. Je zult enkele e-mails ontvangen waarin de status van je bestelling wordt vermeld.

E-mail proces van je bestelling:
– orderbevestiging
– bestelling is ontvangen en behandeld
– bestelling is gereed
– bestelling is verzonden

Na dat je je bestelling aan ons hebt doorgegeven en je besluit deze toch te anuleren dan kun je je bestelling heel eenvoudig anuleren. Ga hiervoor naar je account.
Klik op het poppetje rechtsboven van de pagina.
Klik vervolgens op ‘orders’. Daar zie je al je bestellingen met hun status.

Als je een bestelling, bij betaling met iDeal of creditcard op de pagina van je gekozen bank, hebt geanuleerd dan zie je een keuze knop ‘cancel’ staan om je bestelling te anuleren. Heb je je bestelling daadwerkelijk geanuleerd dan keer je automatisch terug naar je account pagina. Daar zie je de melding staan dat je bestelling is geanuleerd en kun je deze ook inzien.

Een bestelling welke is geanuleerd kun je niet meer activeren om her te bestellen. Je dient een nieuwe bestelling te plaatsen.

Als je je bestelling wilt inzien, klik dan op ‘view’.

Hoe maak ik een account aan?

Een account aanmaken is geheel eenvooudig. Als je een bestelling plaatst wordt er op basis van je e-mail en telefoonnummer automatisch een account voor je aangemaakt. Je ontvangt hiervan een bevstiging op het door jou opgegeven e-mail adres.

In de e-mail wordt gevraagd om een nieuw wachtwoord in te stellen. Door op de link te klikken wordt je doorgeleid naar je account pagina alwaar je een nieuw wachtwoord kunt instellen.
Om veiligheidsredenen kan een wachtwoord aanvraag (reset) wel enkele minuten duren voordat het in je mail zichtbaar is.

Bewaar je login en wachtwoord gegevens altijd op een veilige plek waar niemand deze kan misbruiken. Je bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik van je Username en Passwoord.

Vanaf uw accountdashboard kunt u uw recente bestellingen bekijken, uw verzend- en factuuradressen beheren, uw wachtwoord en accountgegevens bewerken en uw cadeaubon inwisselen, evenals uw beloningen bekijken.

Start Order