About Pinysfood

We gebruiken alleen ingrediƫnten van de hoogste kwaliteit. Het resultaat is een authentieke smaak rijk aan Caribische invloeden.

Het gebruik van authentieke Caribische ingrediĆ«nten is essentieel om de smaken en aroma’s van de Caribische keuken tot hun recht te laten komen. In onze keuken weten we hoe deze ingrediĆ«nten te bereiden en te combineren om de juiste smaken voor ieder gerecht te creĆ«ren.

eat diferend

Beleving aan & op tafel

Bij Piny’s vinden we de beleving aan en op tafel heel belangrijk. Niets gaat boven een goed verzorgde maaltijd. Daarom worden onze maaltijden zorgvuldig voorbreid voor een smakelijke maaltijd. Aan alles hebben we gedacht. Wij vinden dat uw maaltijd in alles moet kunnen voorzien. Van degelijke servetten of citroenhanddoekjes tot bijbehorende sauscupjes, zout en peper zakjes en een presentje voor u als nieuwe klant van Pinysfood. Alles ingericht zoals u van ons mag verwachten.

We maken echt eten met de hand, iedere dag vers. Het is niet de snelste manier - het is de juiste manier.

Samen investeren in een betere samenleving voor eenieder.

Bij Pinyā€™s waarderen we de mensen achter elke bestelling. Het is onze missie om lokale economieĆ«n te versterken en te laten groeien. Maar ook om bij te dragen aan de samenleving. Als consumenten hun bestelling ontvangen, investeren ze mee aan de werkgelegenheid en worden FoodPinners betaald. Uw investering in de vorm van een fooi draagt hierin bij.

delivery-man

Samenwerken aan een gezond milleu welke noodzakelijk is voor een rechtvaardige samenleving

Onze planeet staat voor ongekende uitdagingen op het gebied van milieu en klimaat, die een bedreiging vormen voor ons welzijn. Maar het is nog niet te laat om daadkrachtig op te treden.

Bij Piny’s houden we rekening met het gebruik van o.a. plastic en vinden we dat een duurzamer Recyclebaar product een beter effect heeft op ons millieu en samenleving. Hergebruik vanĀ  verpakkingsproducten is een enorme investering maar loont voor onze toekomstige generatie wel tot behoud van onze natuur en leefomgeving.

Onze bedrijfswaarden zijn ons morele kompas welke richting geven aan hoe we met elkaar, onze klanten, onze partners en de wereld omgaan.

pngimg.com - compass_PNG103401

Onze waarden

We vinden energie in onze passie welke aanstekelijk werkt, omdat we mensen aannemen op basis van passie, gedrevenheid en nieuwsgierigheid. We houden van wat we doen, waardoor we gefocust zijn op onze missie.

We vinden kracht in onze missie en vinden waarde in verschillende perspectieven. We komen op voor wat het beste is voor Pinysfood, vĆ³Ć³r individuen of teams. Als een sterker bedrijf, bouwen we een sterkere gemeenschap.

We vinden het fijn om onze bezoekers een Caribische ervaring mee te geven door ze te laten genieten van de puurheid van onze authentieke gerechten en we ervoor kunnen zorgen dat ze terug komen.

Start Order