Your time.
Your goals.
You’re the boss.

Start and stop when you want.

FoodPinner for Friends.

Verdien als de beste

Lever snel en eenvoudig met onze App binnen je eigen Pinnysfood regio. We leveren in diverse regios en breiden deze steeds meer uit naar een landelijke dekking.

Werk wanner jij tijd hebt

Jij bepaald wanneer je wil werken, waar je wil werken en hoe lang wil werken. Je bepaald je eigen rooster en tijden en beschikbaarheid. Vergeet daarom het melden bij een baas of het rapporteren van je diensturen. Wij doen dat allemaal voor je.

Bepaal je eigen doellen

Als bezorger, verdien je altijd en overal op een betrouwbare manier geld. Of je nu student bent, jij bepaald zelf of je wel of geen orders binnen wil halen. Wij laten die keuze vrijheid geheel aan jou om je doelen te behalen.

*afhankelijk van beschikbaarheid, of van het passeren van een antecedentenonderzoek en geschiktheid, goedkeuring en activering van de PinysDirect-kaart om direct betaald te worden.

Hoeveel ga ik verdienen?

Basisloon
Je verdient altijd een Basisloon voor elke levering. Een Basisloon wordt berekend op basis van de geschatte tijd, afstand en orde van grote van de bestelling. Het Basis bedrag zorgt voor een stabiele fundering van je extra verdiensten.

Plus fooi
Klanten die Pinysfood gebruiken kunnen je altijd een fooi geven wanneer je een bestelling accepteert – en de meeste bestellingen zijn inclusief een fooi. Je ontvangt altijd 100% van de fooien die Pinysfood ontvangt.

Plus Promoties
Met promoties zoals Peak Pay en Challenges verdien je meer per bezorging als het druk is. Met uitdagingen verdien je extra geld als je een bepaald aantal leveringen in een bepaalde tijd doet.

Je hebt overtuiging

Gemoedsrust tijdens het rijden is essentieel. Dat betekent ook dat je weet dat je gemakkelijk hulp kunt krijgen als je die nodig hebt. En hoewel we hopen dat elke levering soepel verloopt, staan we achter je als de dingen niet gaan zoals gepland. Daarom hebben we onze veiligheidstoolkit ontwikkeld – om het voor Foodpinners nog veiliger te maken om de weg op te gaan.

FoodPinners uitrusting

Na je eerste sprintje sturen we je een FoodPinners-activeringspakket met spullen zoals een warmhoudzak, rode kaart, handdesinfectans en een masker voor je veiligheid.

Omdat geen twee mensen dezelfde smaak in uitrusting hebben, is er een online winkel zodat je de uitrusting en apparatuur kunt krijgen die je wilt.

Meest gestelde vragen

Hoe werkt het bezorgen met Pinysfood?

Onze klanten bestellen eten via Pinysfood. Als klanten een bestelling plaatsen, bieden wij de bezorgingen aan Foodpiners aan, die geld verdienen door ze op te halen en te bezorgen.

Waar is Pinysfood beschikbaar?

Pinysfood groeit snel en is bereikbaar in de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Urecht en vele andere kleine gemeentes.

Hoe lang duurt het voordat je als Foodpinner aan de slag gaat?

Ons aanmeldingsproces duurt slechts een paar minuten en de meeste Foodpinners kunnen binnen enkele dagen beginnen met verdienen.

Onder voorbehoud van beschikbaarheid, of van het passeren van een antecedentenonderzoek en geschiktheid, goedkeuring en activering van de PinysDirect-kaart om direct betaald te worden.

Wat heb ik nodig om Foodpinner-chauffeur te zijn?

Om geld te verdienen heb je alleen een smartphone en een vervoermiddel nodig, zoals een auto, fiets, scooter of motorfiets. Wij zorgen voor de rest!

Zijn er eisen gesteld aan mijn vervoermiddel om voor Pinysfood te rijden?

Nee. Je kunt elke auto gebruiken om te rijden, af te leveren en geld te verdienen. U heeft alleen een geldig rijbewijs en een verzekering nodig.

Hoe controleer ik de status van mijn Foodpinner-aanmelding?

Tik gewoon op de knop ‘Al begonnen met aanmelden?’ knop bovenaan deze pagina en log in met het e-mailadres en telefoonnummer waarmee u zich heeft aangemeld.

Als u nog niet helemaal klaar bent, vragen wij u naar ontbrekende informatie. Anders ziet u de status van uw aanmelding.

Waarom zou ik Foodpinner chauffeur worden?

Jij bent de baas. Als zzp’er heeft u de vrijheid om te rijden wanneer u maar wilt, waar u maar wilt.

U kunt bezorgen wanneer u maar wilt, waardoor u zelf bepaalt hoeveel uur u per dag of per week wilt bezorgen. Het is een geweldig alternatief voor seizoens-, tijdelijk en deeltijdwerk.

Heb ik enige ervaring nodig om Foodpinner chauffeur te worden?

Nee! Je hebt geen voorafgaande werkervaring nodig. Maar als je al ervaring hebt in de ritsector, de voedselsector of de koerierssector, is bezorgen voor Pinysfood een geweldige manier om geld te verdienen.

We verwelkomen chauffeurs en motorrijders van andere gig-economie of commerci√ęle diensten zoals UberEats, Postmates, Lyft, Caviar, Eat24, Google Express, GrubHub, AmazonFresh, Instacart, Amazon, Uber, Waitr en Bite Squad. Foodpinners komen uit alle achtergronden en branches, waaronder horecachauffeurs, vrachtwagenchauffeurs en taxichauffeurs.

Hoe ziet een bezorging eruit?

Zodra u een bezorgmogelijkheid ontvangt, ziet u waar deze zich bevindt en wat u verdient, en kunt u ervoor kiezen deze te accepteren of af te wijzen. Zodra u akkoord gaat, zijn er over het algemeen drie stappen, die allemaal duidelijk worden beschreven in de Driver-app:

  1. Rijd naar het restaurant
  2. Haal het eten op
  3. Rijd naar de klant om het eten af te geven
De werkelijke inkomsten kunnen verschillen en zijn afhankelijk van factoren zoals het aantal geaccepteerde en voltooide leveringen, het tijdstip van de dag, de locatie en eventuele daarmee samenhangende kosten. Het uurloon wordt berekend op basis van de gemiddelde Foodpinners-uitbetalingen tijdens een bezorging (vanaf het moment dat u een bestelling accepteert tot het moment dat u deze aflevert) over een periode van 90 dagen en omvat compensatie uit piekbetalingen, fooien en andere incentives.

Als ook jij deze uitdaging aan wil gaan, meld je dan hieronder aan.

Meld je aan en ontdek de mogelijkheden die we hebben voor onze Foodpinners.

Friendly Service

Onze service is een interactie welke erop gericht is om jou welkom te heten en je op je gemak te doen voelen.

Original Recipes

Onze keuken is divers en culinair. Heeft vele Caribische invloeden uit verschillende culturen welke allen hun authentieke smaak behouden. Wij streven naar lekkere gezonde maaltijden voor eenieder.

Free Parking Lot

Liever zelf je bestelling ophalen? Parkeren is bij de meeste Pinys vaak geen enkel probleem. Je bestelling ligt op het door jou ingeplande tijdstip klaar en hoef je niet lang te wachten.

Fast Dlivery

Je hebt honger en wil zo snel mogelijk genieten van je favoriete maaltijd. Dat begrijpen wij.  Gangbaar leveren we binnen 30 minuten in jou regio tot aan de deur.

Start Order