Partner met Pinysfood

U wilt meer leveren

Pinysfood staat bekend om haar exotische Caribische maaltijden – maar de Pinysfood Franchise Partner levert meer.
small-business-owner

Gebruik het actieve klanten bestand van Pinysfood en laat je producten afhalen en bezorgen. Door onze gebruikers met de PinysFoodPas aan te spreken verhoog je je omzet omdat ze gemiddeld meer uitgeven en bestellen. Iedere partner krijgt een eigen frontstore welke aanpasbaar is, commissievrij voor online bestellingen via je eigen website, social media en Google zoeken. Of maak gebruik van onze On-Demand Delivery om bezorging aan te bieden vanaf je eigen app of website door gebruik te maken van ons PinysFood netwerk van FoodPinners. Tot slot kun je je activiteiten op locatie stroomlijnen met Bbot, onze digitale bestel- en betaaloplossing voor in de winkel.

eat diferend

Gesponsorde vermeldingen geven je eersteklas onroerend goed in de Pinysfood app zodat je wordt opgemerkt door nieuwe klanten. Met promoties kun je kortingen of gratis artikelen aanbieden om klanten aan te moedigen bestellingen te plaatsen, en Storefront-promoties maken gebruik van vergelijkbare prikkels om klanten commissievrije bestellingen rechtstreeks op je website te laten plaatsen. Met merklicenties kun je een inkomstenstroom toevoegen door een gevestigd, bekend merk te verkopen vanuit de keuken van je restaurant.

franchise-nemer

Breng uw bedrijf naar een hoger niveau door uit te breiden met Pinysfood Capital. Gemakkelijke, toegankelijke financiering kan in aanmerking komende franchisenemers helpen bij het investeren in nieuwe apparatuur, het openen van een nieuwe locatie, het aannemen van meer werknemers en nog veel meer. Krijg eenvoudig toegang tot kapitaal (doorgaans € 15.000 tot € 25.000 of meer) via een partnerschap met Pinysfood Capital, onze zakelijke financieringsverstrekker. Er zijn geen verborgen kosten, geen terugkerende rente en geen boete voor vooruitbetaling. U hoeft zich ook niet aan te melden: in aanmerking komende franchisers kunnen een aanbieding bekijken, aanpassen en accepteren in de Merchant Portal en binnen slechts 1-2 werkdagen geld ontvangen.

Start Order